2221600626 6980819137 Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα kat.koutsafti@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Αποτρίχωση
La Perla Beauty Spot | Χαλκίδα
 
 
Στο La Perla Beauty Spot, κατανοούμε ότι η αποτρίχωση είναι μια σημαντική διαδικασία φροντίδας που επηρεάζει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση. Προσφέρουμε δύο διαφορετικές τεχνικές αποτρίχωσης, το λέιζερ και το κερί, που καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτρίχωση με Λέιζερ
 
Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια τεχνολογικά προηγμένη μέθοδος που χρησιμοποιεί φωτεινή ενέργεια για να αφαιρέσει τα τρίχωμα από τη ρίζα. Αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική, μακράς διάρκειας και προσφέρει ομαλό και απαλό δέρμα. Είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες όπως τα πόδια, τα χέρια, την πλάτη και την περιοχή του μπικίνι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτρίχωση με Κερί
 
Η αποτρίχωση με κερί είναι μια παραδοσιακή μέθοδος που χρησιμοποιεί ζεστό ή κρύο κερί για να αφαιρέσει τα τρίχωμα από την επιδερμίδα. Αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική για μικρές περιοχές όπως το πρόσωπο, το άνω χείλος, τα φρύδια και τα μπράτσα. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτρίχωση με Στυλ και Επάρκεια
 
Στο La Perla Beauty Spot, οι ειδικοί μας τεχνίτες χρησιμοποιούν αυτές τις δύο τεχνικές με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουν ότι θα απολαύσετε μια άνετη, αποτελεσματική και ασφαλή αποτρίχωση. Αφήστε μας να φροντίσουμε για την επιδερμίδα σας και να σας προσφέρουμε μια αίσθηση απόλυτης ομορφιάς και αυτοπεποίθησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

kat.koutsafti@gmail.com
 
 

2221600626 -  6980819137
 
 

Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα