2221600626 6980819137 Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα kat.koutsafti@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Microblading Tattoo
La Perla Beauty Spot | Χαλκίδα
 
 
Το Microblading Tattoo στο La Perla Beauty Spot είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες και κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρουμε, σχεδιασμένη για να αναδείξει την φυσική ομορφιά των φρυδιών σας. Με μια μοναδική συνδυαστική διαδικασία τέχνης και τεχνολογίας, το Microblading Tattoo δημιουργεί μια φυσική, απόλυτα εξατομικευμένη εμφάνιση που θα σας εντυπωσιάσει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η διαδικασία Microblading Tattoo περιλαμβάνει
 
 
Επιλογή σχεδίου και απόχρωσης

 

Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό σχέδιο και την απόχρωση των φρυδιών που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας και το στυλ σας.

 

Εφαρμογή με μικρές μικροκατατομές

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα μικροεργαλεία για να εφαρμόσουμε την μόνιμη μελάνη με μικρές και λεπτές κατατομές, προσομοιώντας τη φυσική ανάπτυξη των τριχών.

 

Ανανέωση και συντήρηση

 

Μετά την αρχική εφαρμογή, σας παρέχουμε οδηγίες για τη συντήρηση των μόνιμων φρυδιών σας και τυχόν ανανεώσεις που μπορεί να απαιτηθούν με την πάροδο του χρόνου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brow Lamination
 
 

Στο La Perla Beauty Spot, φροντίζουμε να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά σας και να σας χαρίσουμε τα φρύδια που πάντα ονειρευόσασταν. Με την υπηρεσία Brow Lamination, μπορούμε να επιτύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τα φυσικά σας φρύδια με μια τεχνική που διαρκεί 4-6 εβδομάδες.

 

Το Brow Lamination είναι μια μη επεμβατική τεχνική ανόρθωσης, ενίσχυσης και βαφής των φυσικών φρυδιών σας. Είναι ιδανικό για άτονα φρύδια ή φρύδια με τρίχες που μεγαλώνουν προς κατεύθυνση που δεν επιθυμείτε. Η διαδικασία αναδεικνύει και τελειοποιεί τα φρύδια σας, ενώ ταυτόχρονα τα βάφει, προσφέροντάς σας ένα αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές εβδομάδες.

 
 
Τα οφέλη του Brow Lamination:

 

Ενίσχυση και Ανόρθωση:
Οι φρύδιες σας αναδεικνύονται και ανασηκώνονται, προσδίδοντας στο πρόσωπό σας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Βάφη Φρυδιών:
Το Brow Lamination συνδυάζεται με τη βαφή των φρυδιών, χαρίζοντάς σας τον τέλειο τόνο και την ένταση.

 

Φυσικό Αποτέλεσμα:
Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και διαρκέστερο από άλλες μεθόδους.

 

Επαναπροσδιορισμός της Φυσικής Ομορφιάς:
Το Brow Lamination δεν αλλάζει την φυσική σας εμφάνιση, αλλά την ενισχύει, αναδεικνύοντας την πλούσια ομορφιά σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Τέχνη του Microblading Tattoo
 
Το Microblading Tattoo δεν αποτελεί απλώς μια μόδα, αλλά μια τέχνη που αναδεικνύει το πρόσωπό σας με τον πιο φυσικό και μακράς διαρκείας τρόπο. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν φρύδια που διαρκούν, είναι ανθεκτικά και αναδεικνύουν την ομορφιά σας. Επιλέξτε το Microblading Tattoo στο La Perla Beauty Spot και αφήστε μας να δημιουργήσουμε την τέλεια εμφάνιση για εσάς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

kat.koutsafti@gmail.com
 
 

2221600626 -  6980819137
 
 

Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα