2221600626 6980819137 Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα kat.koutsafti@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Περιποίηση Άκρων
La Perla Beauty Spot | Χαλκίδα
 
 
Το manicure στο La Perla Beauty Spot είναι μια πραγματική τέχνη φροντίδας των νυχιών, προσφέροντας ποικιλία επιλογών για να αναδείξετε την ομορφιά τους και να εκφράσετε το στυλ σας. Στον κόσμο του manicure μας, χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές και προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των τζελ, ακρυλικού, ακρυτζέλ και ημιμόνιμου βερνικιού για να δημιουργήσουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
Τζελ (Gel Manicure)

 

Το τζελ μανικιούρ είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μακράς διαρκείας χρώμα και λάμψη. Τα τζελ χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα λείο και λαμπερό φινίρισμα, και η διαδικασία σκληραίνει το χρώμα με UV ή LED φωτός για μεγαλύτερη αντοχή.

 

Ακρυλικό (Acrylic Nails)

 

Το ακρυλικό μανικιούρ προσφέρει απίστευτη αντοχή και δυνατότητα διαμόρφωσης. Χρησιμοποιούνται ακρυλικά υλικά για να δημιουργήσουν μια καταπληκτική εμφάνιση, ανθεκτική στη θραύση και μεγάλη διάρκεια.

 

Ακριτζέλ (Acrygel)

 

Η τεχνική του ακριτζέλ συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ακρυλικού και του τζελ μανικιούρ. Προσφέρει αντοχή και ευελιξία, ενώ παράλληλα είναι ελαφρύ και φυσικό στην όψη.

 

Ημιμόνιμο (Semi-Permanent)

 

Το ημιμόνιμο μανικιούρ δίνει ένα μακράς διαρκείας χρώμα στα νύχια σας, χωρίς τον κίνδυνο ξεφλούδισματος ή θραύσης. Με ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να εκφράσετε το στυλ σας με ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

 

Θεραπευτικό Pedicure

 

Το θεραπευτικό pedicure στο La Perla Beauty Spot είναι μια εξαιρετική εμπειρία φροντίδας των ποδιών που στοχεύει όχι μόνο στην ομορφιά, αλλά και στην υγεία και την ευεξία των ποδιών σας. Τα πόδια μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος μας και το θεραπευτικό pedicure αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να τα φροντίσετε και να τα ανανεώσετε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φροντίδα Άκρων με Αγάπη και Επαγγελματισμό
 
Στο La Perla Beauty Spot, οι τεχνίτες μας είναι εξειδικευμένοι στον τομέα του manicure & pedicure, χρησιμοποιόντας τα καλύτερα προϊόντα για να δημιουργήσουν το απόλυτο αποτέλεσμα. Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει και αφήστε μας να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία φροντίδας των νυχιών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

kat.koutsafti@gmail.com
 
 

2221600626 -  6980819137
 
 

Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα