2221600626 6980819137 Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα kat.koutsafti@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Περιποίηση Προσώπου
La Perla Beauty Spot | Χαλκίδα
 
 
Στο La Perla Beauty Spot, η περιποίηση προσώπου είναι περισσότερο από μια απλή θεραπεία ομορφιάς. Είναι μια εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας, να επιδιορθώσει προβλήματα και να αναδείξει την φυσική σας ομορφιά. Διαθέτουμε δύο κορυφαίες τεχνικές, την Μεσοθεραπεία και τη Δερμοαπόξεση, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μεσοθεραπεία
 
Η Μεσοθεραπεία είναι μια προηγμένη τεχνική που χρησιμοποιεί μικρές ενέσιμες θεραπείες για να εισάγει ενεργά συστατικά στο βάθος της επιδερμίδας. Αυτή η διαδικασία βελτιώνει την υγεία του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες, τους πόρους και τις ατέλειες, ενώ παράλληλα αυξάνει τη φωτεινότητα και την ελαστικότητα. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες χρησιμοποιούν προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας για ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δερμοαπόξεση
 
Η Δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική τεχνική που χρησιμοποιεί ελεγχόμενο απολέπισμα για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και των ατελειών από την επιδερμίδα. Αυτή η διαδικασία ενισχύει τη φυσική αναγέννηση του δέρματος, αφήνοντάς το πιο λαμπερό, απαλό και αναζωογονημένο. Επιπλέον, η δερμοαπόξεση βοηθά στην εξόρυξη των τοξινών και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενισχύοντας την υγεία της επιδερμίδας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σοκολατοθεραπεία
 
Επιτρέψτε στη σοκολάτα να αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας. Η σοκολατοθεραπεία είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιεί σοκολάτα υψηλής ποιότητας για να δώσει στο πρόσωπό σας λάμψη, ενώ παράλληλα χαλαρώνει τα αισθήματα και τις αισθήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gold therapy 
 
Ανακαλύψτε την πολυτέλεια της Gold therapy. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιεί φύλλα χρυσού για να διεισδύσει βαθιά στην επιδερμίδα, αφήνοντας την ανανεωμένη και λαμπερή. Ο χρυσός βοηθά στην αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης και στην αναζωογόνηση του δέρματος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Λευκαντική θεραπεία
 
Η λευκαντική θεραπεία με οξέα φρούτων αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση των ατελειών του δέρματος και την εξάλειψη των υπερβολικών χρωστικών. Αυτή η θεραπεία αποκαλύπτει ένα λαμπερό και ομοιόμορφο δέρμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περιποίηση Προσώπου
Η Υπέρτατη Εμπειρία Ομορφιάς
 
Στο La Perla Beauty Spot, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η επιδερμίδα σας για εσάς και προσφέρουμε εξειδικευμένες, εξατομικευμένες λύσεις για να αναδείξουμε την φυσική σας ομορφιά. Επιλέξτε τη Μεσοθεραπεία ή τη Δερμοαπόξεση και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας για μια ανανεωμένη, λαμπερή επιδερμίδα που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ευεξία και αυτοπεποίθηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

kat.koutsafti@gmail.com
 
 

2221600626 -  6980819137
 
 

Δελαγραμμάτικα 15 - Χαλκίδα